Natural înseamnă biologic. Şi invers.

candida
candidoza
vaginita
vaginoza

noutati
tratament

VoucherCandilit

Candilit

Candilit

Producator Hyllan Pharma

line


Tratament


Tratamentul are la baza administrarea de  agentii antifungici intravaginali se administreaza sub forma de supozitoare sau creme; sunt disponibili ca doza unica sau cura de 3 sau 7 zile ,agentii cu administrare per os inclusiv infectiile fungice recurente.

Oricare ar fi tratamentul, pentru un succes mai mare de vindecare si o certitudine sporita ca infectia nu va recidiva, se recomanda asocierea ca adjuvant a unui produs care reface si mentine echilibrul florei vaginale si anume GynieL
 L. Rhamnosus - ingredientul principal al GynieLeste un constituent de baza al florei vaginale fiziologice si intestinale, numeroase studii dovedind eficienta sa in refacerea florei vaginale dezechilibrate prin mecanisme patologice (vulvovaginite, vagi-noze bacteriene, candidoze, infectii vaginale recurente) sau fiziologice .
 L. Rhamnosus reduce infectiile urinare, precum si infectiile recurente ale tractului urinar inferior.
Rezultatele studiilor clinice sustin eficienta L. Rhamnosus- ingredientul principal al GynieLin preventia colonizarii si infectiei vaginale cu Candida Albicans (s-a dovedit in vitro capacitatea lactobacililor de a impiedica aderarea patogenilor de epiteliul vaginal prin diferite mecanisme).
Exista trialuri clinice care demonstreaza o eficienta comparabila intre tratamentul cu lactobacil si cel clasic in ceea ce priveste preventia infectiilor urinare. Prezenta lactobacililor ce produc un nivel crescut de peroxid de hidrogen in vaginul femeilor gravide a fost asociata cu o reducere a riscului de vaginoza bacteriana la 20 saptamani de gestatie, corioamniotita si naste-re prematura.


» » Go Back
Vititati-ne pe    
line

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player